Takamaka Logo

Takamaka, rom din Seychelles

Obținut din trestie de zahăr

Înainte de zahărul rafinat și meleasa, sucul de trestie, cultivat local, era cel mai perfect ingredient pentru a crea un produs la fel de unic precum insulele din care face parte.  

La început, trestia de zahăr era foarte puțin, aproape spre deloc cultivată, iar puținul existent era deja folosit pentru a crea o bere locală numită Baka. În ultimii 14 ani, Takamaka Rum a deschis calea în Seychelle pentru a ajuta locuitorii și fermierii locali să-și mărească veniturile plantând trestie de zahăr în colțurile uitate ale pămînturilor lor. 

Trestia care este cultivată local are note distincte, solul find granitic unic amestecat cu nisip de plajă. Sucul este bogat cu note de zahăr brut, arome florale și arome ale solului copt la soare. 

Distilat și îmbuteliat în St. Andre

The Seychelles Series Logo
Seria Seychelles este locul unde începe totul. Această gamă de rom este o adevărată expresie a paradisului tropical al insulei Seychelles.
St Andre Series Logo
Seria St. Andre, este o colecție de 4 romuri care arată cu adevărat ce înseamnă numele Takamaka. Ele au fost create pentru a prezenta moștenirea noastră bogată și tradițiile creole, depășind în același timp granițele fabricării convenționale a romului.

Takamaka Blanc

Takamaka Blanc

Inima romurilor Takamaka, acest rom alb pe bază de melasă este distiliat până la 94% și apoi diluat cu apă de izvor de insulă și îmbuteliat în paradisul tropical din Seychelles în St. Andre. 

Cu un conținut ridicat de ester oferă un caracter moale, cremos și subtonuri aromatice naturale tipice acestei insule din Oceanul Indian. 

Un rom ușor, tropical, perfect pentru cocktail-uri clasice precum Cuba Libre, Mojito, Daiquiry sau Pina Colada. Cel mai bine servit este alături de prieteni.  

Blanc

Zenn

Takamaka Zenn

Zenn este un rom puțin diferit, un rom neînvechit care a fost presat cu lemn de stejar din foste butoaie de bourbon. Un amestec de oală și coloane, este supus cavitației hidrodinamice în rezervoare mari de oțel inoxidabil 

Acest rom ușor, tropical se amestecă bine în clasice precum Cuba Libre, Mojito, Pina Colda și cel mai bine se servește alături de prieteni.  

Rumm Zenn

Koko

Koko

Exact ce scrie pe sticlă! Romul Takamaka Blanc infuzat cu aromă pură de nucă de cocos. Un rom pur la miros, cu note de vanilie și toată nuca de cocs la care te-ai putea aștepta de la tropice. 

Pentru o Pina Colada leneșă, pur și simplu adăugați suc de ananas sau savurați-l oriunde cu o companie pe măsură. 

 

Koko Bottle Seychelles

Dark Spiced

Dark Spiced

Romul emblematic Takamaka și cel mai iubit rom în Seychelles. 

Un rom cu note de vârf netede de condimente locale, papaya, vanilie și caramel cu tonuri de iarbă și stejar uscat dedesubt. 

Acest rom emblematic este creat din amestecul romului alb cu un ameste special de esențe naturale care includ vanilie, papaya și condimente tropicale. 

Deși ar trebui să te bucuri de acest rom auriu și condimentat liber, cu gheață sau cola, cel mai bine este savurat pe orizontală, într-un hamac. 

Dark Spiced

Grankaz

Grankaz

Simbolul romului din Seychelles, prezentând meșteșugurile de îmbătrânire și amestecare ale lui Takamaka. Romurile tradiționale din trestie Seychelles distilate în oală, învechite între 18 și 42 de luni în stejar francez nou, sunt amestecate cu un rom de melasa bourbon de 3 ani și un rom de melasă Bajan Foursquare de opt ani. 

Amestecul complet rezistent este este pus în oțel inoxidabil înainte de o diluare lentă folosind apă de izvor din Seychelles. Procesul de diluare lentă combinat cu apa cu TDS scăzut și o filtrare foarte grosieră înainte de îmbuteliere permite diferiților congeneri să-și exprime pe deplin potențialul aromatic chiar și la îmbutelierea finală. 

Îmbuteliat la 45,1% ABV, nu se adaugă zahăr sau coloranți și este doar foarte ușor filtrat. Ierbos și ușor floar la miros, cu note blânde de vanilie, urmat de fructe nătăsoase și netede înăbușite și caractere de unt. Straturile de complexitate lasă loc unui final lung, cu note de stejar prăjit. 

Grankaz Bottle

Extra Noir

Extra Noir

Un amestec de rom de melasă distilat în oală și coloană, înmuiat cu stejar francez apoi presat atât cu lemn francez, cât și fost bourbon. Romul este lăsat la așezat timp de 60 de zile în butoaie de rom francez de trestie. 

Un rom cu un corp puternic, care păstrează unele elemente funk și picante înalte de ester francez, note de vanilie și subtonuri dulci din fostul bourbon. Fără zahăr, filtrat fără răcire și îmbuteliat la 43% ABV. Ideal pentru un cocktail serios.

Extra Noir Bottle

PTI Lakaz

PTI Lakaz

O dovadă sinceră a ce se poate obține prin învechirea unui rom pe o insulă tropicală. Un rom tradițional din insula Seychelles distilat din patru butoaie diferite, inclusiv două butoaie de porto. Este amestecat cu rom de melasă distilat în oală și coloană care a fost învechit timp de 3 ani în foste butoaie de bourbon, precum și cu un rom de melasă Bajan Foursquare vechi de 8 ani. Îmbuteliat la 45,1% ABV, fără culoare sau zahăr adăugat și filtrat fără răcire. 

Acest rom este plin de fructe bogate, cum ar fi caise uscate, note de anason stelat și boabe de cacao uscate, care se transformă într-un final complex, plin de condimente uscate. 

Pti Lakaz

Zepis Kreol

Zepis Kreol

Își atrage caracterul atât din stejar, cât și din condimentele locale din Seychelles. Un amestec de rom de melasă distilat în oală și coloană, macerat cu condimente naturale cultivate local înainte de a fi presat cu lemn fost merlot. Se adaugă un rom Baja Foursquare de 8 ani înainte de a-l lăsa la îmbătrânit timp de 60 de zile în foste butoaie de bourbon înainte de îmbuteliere. 

Zepis Kreol are o adevărată prfunzime de arome, cu un caracter bogat de stejar, completat de scorțișoară, nucșoară, cuișoare și mixuri quatre epices locale, cu doar o notă de dulceață a insulei. Fără coloranți sau arome artificiale și îmbuteliat la 43% ABV filtrat fără răcire. UN rom condimentat de adevărata origine Seychelles care poate fi servit atât într-un cocktail, cât și simplu, dar mereu cu gheață. 

Zepis Kreole

Un rom tropical premiat

RUM FROM SEYCHELLES

0
    0
    Coșul Tău
    Coșul Tău Este GolMagazin