Boabele sunt măcinate pentru a expune amidonul. Cerealele măcinate și apa intră într-un aragaz. În prezent, distilator Lux Row moară boabele de porumb, brău, secară și orz de malț pentru a face două bancnote separate de piure de bourbon.
Rebel Bourbon
În 1849, când toți ceilalți foloseau un piure de secară, Rebel Bourbon a fost pionierul bourbonului pe bază de grău. Această rețetă de grău premiată este cea care continuă să sfideze tendințele de astăzi. Rebel Bourbon este fără scuze, original și îndrăzneț.
Nu lăsați marginile sale aspre să vă păcălească. Whisky-ul Rebel Bourbon merge lin, fie că îl preferați curat, cu gheață sau amestecat.
Cauți un spirit la fel de rebel ca al tău? Ți-ai întâlnit perechea!
Procesul de Distilare
Gătitul înmoaie boabele pentru a maximiza conversia amidonului în zahăr. Se adaugă enzime naturale, malț de orz tradițional, pentru a ajuta la transformarea amidonului din cereale în zahăr. Distilatorii Lux Row au la dispoziție două mașini de gătit capabile să producă 15.141 de litrii de piure fiecare.
Se adaugă drojdia pentru a începe procesul de fermentație, de transformare a zahărului în alcool. Fermentarea poate dura de la trei până la șapte zile. Odată terminat, piureul este în esență bere. Lux Row are în prezent 12 ( 4 deschise și 8 închise) fermentatoare din oțel inoxidabil de 30.200 de litrii.
Distilarea folosește căldura pentru a separa alcoolul de apă și solide prin vaporizarea acestora. Când vaporii de alcool ajung în vârful alambicului, lovesc un condensator, o bobină sau un tub înconjurat de apă rece, unde se transformă înapoi în lichid. Lux Row deține un alambic de cupru Vendome de 91 de centimetri, cu 19 plăci de distilare la peste 13 metri înălțime.
După distilare, spirtul este pus într-un butoi nou de stejar carbonizat la un volum alcoolic de 62,5% sau mai jos.
Gama Rebel
Rebel Bourbon Cocktails
Cranberried Rebel Cocktails
Ingrediente
1 linguriță zahăr granulat / 1 linguriță de zahăr măcinat / 2 linguri de sos de afine / 60 ml Rebel Bourbon 100 / bere de ghimbir / o felie de portocală pentru decor
Instrucțiuni
Într-un pahar de mixare amestecați zahărul și scorțișoara. Adăugați sosul de afine, gheața, bourbonul și amestecați bine. Se strecoară într-un pahar Rocks și se adaugă bere de ghimbir după gust. Se ornează cu o felie de portocală.
Rebel Daze
Ingrediente
50 ml Rebel Bourbon 100 / 100 ml cidru / 1 linguriță piure de căpșuni
Instrucțiuni
Adăugați toate ingredientele într-un pahar de mixer umplut cu gheață și amestecați. Se strecoară într-un flaut de șampanie.