1866
1866 Brandy De Jerez

1866 Brandy de Jerez

Creația din 1866 începe cu selecția atentă a
celor mai buni struguri, care sunt apoi folosiți pentru a crea vinul care va fi
distilat. Această distilare se realizează folosind o metodă artizanală,
discontinuă în alquitaras de cupru situat în distileria Tomelloso.

 

Brandy 1866 este învechit în medie de doisprezece ani în butoaie vechi Sherry care țineau anterior cele mai bune vinuri fine ale Osborne, care îi conferă o delicatețe unică. Utilizarea din 1866 a sistemului Criaderas și Solera este cea care face diferența. Coniacul trece prin 16 solzi în butoaie de Sherry, număr fără precedent, posibil cel mai mare din lumea coniacului si spirite. Datorită acestui fapt, 1866 atinge o complexitate de neegalat de arome. Acest proces dinamic de îmbătrânire încurajează fuziunea diferitelor elemente aromatice pe care le dezvoltă, realizând o armonie incomparabilă.

1866 Brandy De Jerez
1866 X1
1866 X2
1866 X3

Perfect Serve

Simplu cu gheață! 

Adaugă un cub mare de gheață, preferabil din apă minerală, într-un pahar. Gheața va adăuga prospețime și se va topii ușor conservând notele intense 1866 de stejar, cafea prăjită și nuci. 

Cocktail