Our Gallery

Contact Info

1866
1866 Brandy De Jerez Sticla

O capodoperă în sistem Criadera Y Solera

Cramele Osborne sunt situate chiar în inima orașului, un loc cu adevărat magic. Zona geografică cuprinde un microclimat reglementat de corpurile de apă din jur, Oceanul Atlantic și râurile Guadalte și Guadalquivir, vânturile predominante de est și vest. Aceste condiții meteorologice sunt cheia producției și învechirii brandy-urilor din zona Jerez. 

Producția brandy-ului 1866 începe cu selecția atentă a celor mai buni struguri, care apoi sunt utilizați la producerea vinurilor care vor fi distilate. Această distilare se realizează în mod tradițional și discontinuu în alambicuri de 2.500 de litri situate în distileria Osborne din Tomelloso. 

Secretul celei mai fine distilări

Extragerea celor mai selecte holandes cu aroma perfectă pentru a spăla criaderele și a învechii încet coniacul în butoaie vechi de stejar american. Acest proces dinamic de îmbătrânire permite diferitelor componente aromatice dezvoltate să se reunească, realizând astfel o armonie incomparabilă a aromelor. 

Datorită acestui proces, Osborne a obținut un coniac cu subtilități fine și delicate care activează toate simțurile.

Măiestrie

1866 trece prin 16 butoaie de sherry, un număr fără precedent, posibil cel mai mare număr de butoaie folosiți în lumea coniacului. Datorită micro-oxigenării, 1866 dobândește o complexitate de arome incomparabile. 

Infografia Barricas.png

Butoaie Sherry

Lichidele prețioase din 1866 îmbătrânesc încet în aceleați butoaie de stejar american de renume mondial în care s-au făcut cele mai selcte vinuri de Jerez.

Vârsta medie a butoaielor 1866 este de 25 de ani și anterior erau folosite pentru învechirea vinurilor de Jerez. Aceste butoaie dau lui 1866 Brandy De Jerez o salinitate deosebită și îl fac deosebit de neted. Aceasta, împreună cu notele tipice de la înbătrânirea biologică, produc profilul unic, semnătura brandy-ului. 

1866

Gust excepțional

Adevărata esență 1866

Aspect

Culoare chihlimbar auriu cu node iodate

Miros

Intensitate aromatica mare, profundă, cu note ușoare de vanilie, cacao și nuci

Gust

Un coniac delicat uscat, cu mare adâncime și un final foarte lung. Note de stejar, cafea prăjită și nuci

1866 Brandy De Jerez Sticla
1866 X3
1866 X1
1866 X2

Perfect Serve

Simplu cu gheață! 

Adaugă un cub mare de gheață, preferabil din apă minerală, într-un pahar. Gheața va adăuga prospețime și se va topii ușor conservând notele intense 1866 de stejar, cafea prăjită și nuci. 

Cocktail
0
    0
    Your Cart
    Coșul Tău Este GolMagazin