1866 Brandy de Jerez
O capodoperă în sistem Criadera Y Solera
Cramele Osborne sunt situate chiar în inima orașului, un loc cu adevărat magic. Zona geografică cuprinde un microclimat reglementat de corpurile de apă din jur, Oceanul Atlantic și râurile Guadalte și Guadalquivir, vânturile predominante de est și vest. Aceste condiții meteorologice sunt cheia producției și învechirii brandy-urilor din zona Jerez.
Producția brandy-ului 1866 începe cu selecția atentă a celor mai buni struguri, care apoi sunt utilizați la producerea vinurilor care vor fi distilate. Această distilare se realizează în mod tradițional și discontinuu în alambicuri de 2.500 de litri situate în distileria Osborne din Tomelloso.
Secretul celei mai fine distilări
Extragerea celor mai selecte holandes cu aroma perfectă pentru a spăla criaderele și a învechii încet coniacul în butoaie vechi de stejar american. Acest proces dinamic de îmbătrânire permite diferitelor componente aromatice dezvoltate să se reunească, realizând astfel o armonie incomparabilă a aromelor.
Datorită acestui proces, Osborne a obținut un coniac cu subtilități fine și delicate care activează toate simțurile.
Măiestrie
1866 trece prin 16 butoaie de sherry, un număr fără precedent, posibil cel mai mare număr de butoaie folosiți în lumea coniacului. Datorită micro-oxigenării, 1866 dobândește o complexitate de arome incomparabile.
Butoaie Sherry
Lichidele prețioase din 1866 îmbătrânesc încet în aceleați butoaie de stejar american de renume mondial în care s-au făcut cele mai selcte vinuri de Jerez.
Vârsta medie a butoaielor 1866 este de 25 de ani și anterior erau folosite pentru învechirea vinurilor de Jerez. Aceste butoaie dau lui 1866 Brandy De Jerez o salinitate deosebită și îl fac deosebit de neted. Aceasta, împreună cu notele tipice de la înbătrânirea biologică, produc profilul unic, semnătura brandy-ului.
Gust excepțional
Adevărata esență 1866
Aspect
Culoare chihlimbar auriu cu node iodate
Miros
Intensitate aromatica mare, profundă, cu note ușoare de vanilie, cacao și nuci
Gust
Un coniac delicat uscat, cu mare adâncime și un final foarte lung. Note de stejar, cafea prăjită și nuci
Perfect Serve
Simplu cu gheață!
Adaugă un cub mare de gheață, preferabil din apă minerală, într-un pahar. Gheața va adăuga prospețime și se va topii ușor conservând notele intense 1866 de stejar, cafea prăjită și nuci.